Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Pripadnici rezervnih snaga EUFOR-a u BiH

Pripadnici rezervnih snaga EUFOR-a u BiH

by | 11. travnja 2024. 15:28 | Aktualno, Vijesti

Pripadnici Strateških rezervnih snaga (SRF) EUFOR-a već su u Bosni i Hercegovini, a sada je stigla i njihova oprema – potvrđeno je iz EUFOR-ove Operacije Althea.

-Oni će uskoro vršiti patrole širom BiH i obučavati se sa snagama EUFOR-a na terenu i elementima Oružanih snaga BiH – navodi EUFOR na društvenoj mreži X.

Kako je ranije izjavio zapovjednik EUFOR-a generalmajor Laszl Sticz, riječ je o vojnicima iz Francuske, Rumunjske i Italije koje će ostati u BiH mjesec dana.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...