Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Neodgovorni građani i bura zaposlini vatrogasce

Neodgovorni građani i bura zaposlini vatrogasce

by | 23. listopada 2018. 16:35 | Vijesti

   „Pričekali buru i pale“, kazali su nam ponašanjem građana rezignirani čapljinski vatrogasci koji tek što su stigli s jedne intervencije, morali su odmah na drugu. Od službujućeg Mire Nikše doznali smo da su se požari intenzivirali od nedjelje, kada je u nekoliko navrata gorjelo u Gabela Polju, pa se prenijelo na ponedjeljak. Ponovo je gorjelo u Gabela Polju, gdje su vatrogasci intervenirali u 22 pa u 23 sata. Tri puta vatrogasci su intervenirali u Gabeli, gdje su u utorak oko 15 sati vatrogasci još dežurali nakon dojave u 12,55 sati. S obzirom da je gorjelo u blizini benzinske crpke ne treba posebice niti isticati koliko je požar bio opasan.

   Gorjelo je i na području Počitelja, a vatrogasci su na teren izišli u 13,50 minuta. U 14,10 minuta slijedila je intervencija na Bivoljem Brdu, tako da su u utorak rano popodne sve ekipe Profesionalne vatrogasne postrojbe bile na terenu. U vatrogasnom domu ostao je samo službujući. Dakle, protekla dva, tri dana vatrogasci imaju posla mimo svih očekivanja, pa od tuda i njihova rezigniranost na ponašanje građana.

   Dakle, poštovani slušatelji i putem vala Radiopostaje Čapljina još jednom apeliramo – pri ovakvim uvjetima, jak vjetar i suha trava, u obzir ne dolazi nikakvo paljenje vatre na otvorenom.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!