Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

PREMIJER NOGOMENTA LIGA u Gabeli u subotu hercegovački derbi GOŠK -Zrinjski

PREMIJER NOGOMENTA LIGA u Gabeli u subotu hercegovački derbi GOŠK -Zrinjski

by | 15. rujna 2017. 13:56 | Vijesti

“Lavovi” protiv prvaka vrebaju bodovni plijen

Bez obzira na dosta dobar stat tri manje-više neočekivane pobjede za Gabeljane je derbi protiv prvaka Zrinjskog iskušenje jeseni. Istina GOŠK protiv Zrinjskog nema imperativ rezultata, međutim ukoliko ostvari povoljan ishod pa bio to makar i jedan bod, to će se trostruko vrednovati imajući u vidu formi s kojom je prvak krenuo u sezonu, a da se ne govori o pobjedi. Gabeljani svakako imaju i svojih razloga zapeti protiv Zrinjskog, protiv kojeg su u prethodne četiri premijerligaške utakmice bili nemoćni. Na oko za GOŠK povoljna situacija, derbi bez rezultatskog imperativa, u kojem mogu samo profitirati i klub i igrači.

Govoreći o današnjem hercegovačkom premijerligaškom derbiju Slaven Musa, trener “lavova” kaže:
“Što se tiče moje momčadi, kroz tjedan smo radili dosta dobro, jedini problem bila je viroza Đajića koji nije trenirao, dok su ostali igrači bili maksimalno opterećeni. Što se same utakmice tiče, tu se nema što posebno reći, Zrinjski je favorit, bez obzira protiv koga igrao, jer takav je odnos trenutačno u Premijer ligi. Međutim i favoriti imaju lošija izdanja, pa ćemo i mi kroz takvu mogućnost, graditi priliku za sebe. Za moje igrače je utakmica veliki izazov jer im se pruža prilika protiv najboljih u ligi, pokazati koliko mogu. Vjerujem u momke, siguran sam da nećemo razočarati?
-Sastav?
-Jedini problem nam je viroza Đajića, u momčad se sigurno vraća Odak. Ukoliko Đajić ne bude maksimalno spreman potražit ćemo neko drugo riješenje. Isto tako nakon preboljene viroze ni Ramić, nije sto posto fit, pa ćemo vidjeti kako rasporediti snage. Imamo tri utakmice u nizu, protiv Zrinjskog, pa kup protiv TOŠK-a, a onda za nas važnu utakmicu protiv Čelika. Kombinirati ćemo kako bi ravnomjerno rasporediti teret.
-Je li problem, promjena termina umjesto za GOŠK u Gabeli, uobičajene nedjelje, igra se u subotu?
-Možda je i za nas promjena dobra, jer ćemo igrati ponovo u srijedu, pa u subotu. Uz to vremenska prognoza govori u prilog suboti, kada će biti lijepo vrijeme, dok je u nedjelju, bar prema prognozama, moguća i kiša. Mislim da će današnja utakmica biti dobra i zanimljiva i da to predosjećaju i ljubitelji nogometa, očekujem ispunjen stadion i našu dobru partiju. Ponavljam dat ćemo sve od sebe, e sad što ćemo uspjeti s takvim pristupom znati će se poslije utakmice”, tajanstven je trener “lavova” Slaven Musa.


Utakmice VIII kola BH Telecom Premijer lige BiH 2017/18.

Subota, 16.9.2017.

Mladost-Sloboda (16:00)

GOŠK-Zrinjski (16:30)

Vitez-Čelik (16:30)

Sarajevo-Široki Brijeg (19:00)

Nedjelja, 17.9.2017.

Borac-Radnik (19:00)

Željezničar-Krupa (19:30)

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...