Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Preko 600 prijava za 25. Federalno glazbeno natjecanje u Čitluku

Preko 600 prijava za 25. Federalno glazbeno natjecanje u Čitluku

by | 11. travnja 2023. 12:49 | Vijesti

Od 24. do 27. travnja 2023. godine, Osnovna glazbena škola Brotnjo iz Čitluka bit će domaćin 25. Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe – Čitluk 2023.

Na natjecanje koje svake godine organizira Udruga glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine ove godine pristiglo je više od 600 prijava iz 40-ak škola i ustanova koje se bave glazbenim odgojem i obrazovanjem. Discipline za koje su se natjecatelji mogli prijaviti ove godine su: harmonika, gitara, flauta, klarinet i saksofon, limeni puhači te solfeggio.

Natjecatelji dolaze iz brojnih mjesta u Federaciji BiH: Sarajeva, Mostara, Zenice, Tuzle, Žepča, Širokog Brijega, Orašja, Bugojna, Novog Travnika, Goražda, Ilidže, Travnika, Gračanice, Srebrenika, Bihaća, Livna, Gruda, Ljubuškog, Posušja, Tomislavgrada, Visokog, domaćina Čitluka i drugih gradova.

Svečani koncert otvorenja natjecanja predviđen je za ponedjeljak, 24. travnja 2023. godine s početkom u 19:30 sati u svečanoj dvorani Hotela Brotnjo u Čitluku. Natjecanja će se održavati u dvoranama i prostorijama Sveučilišta Hercegovina, u Bijakovićima-Međugorju.

Propustili ste? Poslušajte!