Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Boćarsko prvenstvo BiH: Čapljinci u derbiju dočekuju neumske ‘gusare’

Boćarsko prvenstvo BiH: Čapljinci u derbiju dočekuju neumske ‘gusare’

by | 17. svibnja 2019. 16:22 | Vijesti

   Prekinuti derbi petog kola A skupine, boćarskog prvenstva BiH, Široki – Neum završen je tijesnom pobjedom gostiju, 11:13. Podsjećamo, utakmica je bila prekinuta pri rezultatu 2:2 zbog kiše. Zahvaljujući pobjedi u derbiju, Neum je glavnom konkurentu inače prošlosezonskom viceprvaku, umakao za tri boda, s tim što Širokobriježani imaju još jednu neodigranu utakmicu protiv Čapljine. Uz taj neodigrani susret iz prvog kola Napredak Willa, trebao bi se igrati u subotu, u Sarajevu.

   Trenutačni poredak u A skupini, 1. Neum 8, 2. Široki 5(-1), 3. Čapljina 4(-1), 4. Bura 3(-1), 5. Napredak Willa 0 bodova (-1).

   U redovitom sedmom kolu A skupine igrat će u Čapljini,  Čapljina – Neum, subota u 16 sati, Sarajevo: Napredak Willa – Široki, nedjelja 14 sati. Zaostala utakmica, Sarajevo: Napredak Willa – Bura, subota u 14 sati.

   U B skupini na rasporedu je treće kolo, u kojem se igra derbi začelja, Rastok – Dračevo, u Prologu kod Ljubuškog, te derbi za prvo mjesto u Grudama, Grude – Ante Rozić. Obje utakmice najavljene su za nedjelju u 16 sati.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!