Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Predstavljanje nove turističke ponude Parka prirode Hutovo blato

Predstavljanje nove turističke ponude Parka prirode Hutovo blato

by | 18. svibnja 2023. 10:50 | Aktualno, Vijesti

Predstavljanje nove turističke ponude Parka prirode Hutovo blato razvijene kroz Interreg IPA Program prekogranične suradnje HR-BH-MNE 2014.-2020. bit će uprličeno u petak, 19. svibnja, u 11 sati u motelu Park u Karaotoku.

Javnosti će biti predstavljeni svi rezultati projekata „Otkrivanje prekograničnog vodenog biodiverziteta – EXChAnge“ i „Put endema – ePATH“ s ciljem jačanja i diverzifikacije turističke ponude kroz prekograničnu suradnju i poboljšanje upravljanja te održivog korištenja kulturne i prirodne baštine.

U sklopu predstavljanja bit će upriličen obilazak novouređenog vidikovca „Orlov kuk“, pristaništa za brodice, poučne staze, promatračnica za ptice, te interpretacijskog centra, kao i vožnja novim solarnim brodicama „Vodenom stazom Hutova blata“ kreiranom u sklopu novog turističkog proizvoda „Plave propusnice“.

Izjave za medije predviđene su nakon obilaska, u 11:30h!

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...