Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg održao radni sastanak s predsjednicom Općinskog suda u Čapljini Emilijom Zrnić

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg održao radni sastanak s predsjednicom Općinskog suda u Čapljini Emilijom Zrnić

by | 14. rujna 2023. 14:45 | Aktualno, Vijesti

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg održao je u svojemu uredu, radni sastanak s novoimenovanom predsjednicom Općinskoga suda u Čapljini Emilijom Zrnić. Razgovarali su o aktivnostima Općinskog suda, njegovu ustrojstvu, problemima s kojima se susreće djelatnost sudstva u cjelini, kao i o planovima budućega djelovanja kojim bi se kakvoća rada podignula na višu razinu.

Čestitavši predsjednici Zrnić na preuzimanju visoko odgovorne dužnosti, prvi čovjek Vlade HNŽ-a istaknuo je i ovom prigodom kako zakonodavna, izvršna i sudska vlast predanim radom, svaka u sklopu svojih mjerodavnosti, mogu dodatno unaprijediti djelovanje naše županije, tako i cjelokupne BiH.

– Našu suradnju, na korist i zadovoljstvo svih naših sugrađana, moramo njegovati i razvijati, međusobno se upotpunjujući u čuvanju ustavno-pravnoga poretka koji nam jamči mir, stabilnost, u konačnici i napredak. Općinski sud u Čapljini od iznimne je važnosti za žitelje toga kraja, a Vlada HNŽ-a će, kroz svoja redovita sredstva i redovite aktivnosti, nastaviti skrbiti o svim jedinicama lokalne samouprave, tako i o vitalnim potrebama i projektima s prostora Grada Čapljine – poručio je Herceg.

Upoznavši ga s aktivnostima, planovima i aktualnim poteškoćama u djelovanju Općinskoga suda Čapljina, predsjednica Zrnić zahvalila je predsjedniku Hercegu na susretu i razgovoru, pozdravivši napore Vlade HNŽ-a da, u sklopu svojih ovlasti i mogućnosti, pomogne prevladavanju izazova s kojima se susreće sudska vlast u našoj županiji.

Tekst/foto: Vlada HNŽ-a

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...