Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg održao radni sastanak s predsjednicom Općinskog suda u Čapljini Emilijom Zrnić

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg održao radni sastanak s predsjednicom Općinskog suda u Čapljini Emilijom Zrnić

by | 14. rujna 2023. 14:45 | Aktualno, Vijesti

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg održao je u svojemu uredu, radni sastanak s novoimenovanom predsjednicom Općinskoga suda u Čapljini Emilijom Zrnić. Razgovarali su o aktivnostima Općinskog suda, njegovu ustrojstvu, problemima s kojima se susreće djelatnost sudstva u cjelini, kao i o planovima budućega djelovanja kojim bi se kakvoća rada podignula na višu razinu.

Čestitavši predsjednici Zrnić na preuzimanju visoko odgovorne dužnosti, prvi čovjek Vlade HNŽ-a istaknuo je i ovom prigodom kako zakonodavna, izvršna i sudska vlast predanim radom, svaka u sklopu svojih mjerodavnosti, mogu dodatno unaprijediti djelovanje naše županije, tako i cjelokupne BiH.

– Našu suradnju, na korist i zadovoljstvo svih naših sugrađana, moramo njegovati i razvijati, međusobno se upotpunjujući u čuvanju ustavno-pravnoga poretka koji nam jamči mir, stabilnost, u konačnici i napredak. Općinski sud u Čapljini od iznimne je važnosti za žitelje toga kraja, a Vlada HNŽ-a će, kroz svoja redovita sredstva i redovite aktivnosti, nastaviti skrbiti o svim jedinicama lokalne samouprave, tako i o vitalnim potrebama i projektima s prostora Grada Čapljine – poručio je Herceg.

Upoznavši ga s aktivnostima, planovima i aktualnim poteškoćama u djelovanju Općinskoga suda Čapljina, predsjednica Zrnić zahvalila je predsjedniku Hercegu na susretu i razgovoru, pozdravivši napore Vlade HNŽ-a da, u sklopu svojih ovlasti i mogućnosti, pomogne prevladavanju izazova s kojima se susreće sudska vlast u našoj županiji.

Tekst/foto: Vlada HNŽ-a

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!