Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Manifestacija „U spomen na hrvatske vitezove” u petak u vojarni u nedjelju u Zvirovićima

Manifestacija „U spomen na hrvatske vitezove” u petak u vojarni u nedjelju u Zvirovićima

by | 5. studenoga 2020. 16:05 | Vijesti

   Pred vratima je manifestacija „U spomen na hrvatske vitezove”. Prvi čin manifestacije održat će se u petak, 6-og studenog, u vojarni Božana Šimovića. U 9,45 sati bit će polaganje cvijeća uz spomen obilježe, a sveta misa zadušnica služit će se od 10 sati.

   Središnji dio manifestacije je u nedjelju, 8-og studenog, u Zvirovićima kod Spomen obilježja u crkvi sv. Ane, gdje će se upriličiti prisjećanje na sve one koji su nas zadužili svojom žrtvom.

   Program obilježavanja počet će u 10,30 sati, polaganjem cvijeća kraj Spomen obilježja, nakon čega povodom godišnjice pogibije, slijedi polaganje cvijeća na grob brigadira Božana Šimovića. Sveta misa za poginule u crkvi sv. Ane počet će u 11 sati. Nakon svete mise na platou kod crkve, slijedi prigodno druženje. (dmu)

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...