Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lavovi za opstanak moraju “saviti” Čelik

Lavovi za opstanak moraju “saviti” Čelik

by | 23. veljače 2018. 16:55 | Vijesti

    Pred nogometašima GOŠK-a iz Gabele je utakmica sezone, a u goste stiže susjed na ljestvici zenički Čelik. Pobjedom protiv Zeničana, Gabeljani bi ostvarili prednost od sedam bodova i tako puno mirnije priveli kraju ligaški dio sezone. Vrlo lako bi se moglo dogoditi da utakmica GOŠK – Čelik, bude presudna za opstanak u Premijer ligi BiH.

    Utakmica GOŠK – Čelik na stadionu “Perica Pavlović” u Gabeli, igrat će se u nedjelju s početkom u 14,30 sati. Istodobno će početi i utakmica u Sarajevu, Sarajevo – Radnik, dok će također u nedjelju, ali od 15,30 sati igrati u Bajnoj Luci, Borac i Krupa. Tri utakmice su na rasporedu u subotu od 14,30 sati, a igrati će, u Sarajevu, Željezničar – Sloboda, zatim u Vitezu, Vitez i Široki Brijeg, te u Doboju kod Kaknja, Mladost – Zrinjski.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...