Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Boćarsko prvenstvo: Čapljina igra za finale, a Dračevo za opstanak

Boćarsko prvenstvo: Čapljina igra za finale, a Dračevo za opstanak

by | 7. rujna 2018. 15:22 | Vijesti

   Pred boćarskim klubovima iz čapljinske općine važne su uzvratne utakmice. Branitelj naslova Čapljina, igra uzvratni polufinalni susret protiv Širokog. Prvu utakmicu Širokobriježani su dobili minimalnim rezultatom 13:11. Za prolaz u finale Čapljini je potreba pobjeda sa 14 ili više dobivenih poena. Bez obzira na poraz u prvoj utakmici, te činjenicu da je oslabljena u odnosu na prvi dio sezone, Čapljina slovi za favorita. Utakmica Čapljina – Široki, igrat će se u nedjelju 9-og rujna, na boćalištu kod Doma umirovljenika. Drugi par polufinala doigravanja za prvaka, su Ante Rozić i Bura, Posušje. Utakmica će se igrati u Grudama, također u 16 sati.

   U nedjelju u 16 sati, na boćalištu u Dračevu, uzvratnu utakmicu igrat će i boćari Dračeva, a protivnik je Rastok iz Prologa kod Ljubuškog. Prvu utakmicu dobio je Rastok rezultatom 14:10, pa je Dračevljanima za siguran opstanak trebaju osvojiti 15 ili više poena.

   U slučaju identičnih rezultata, odnosno da u uzvratu čapljinski klubovi pobjede istim rezultatima kojima su u gostima izgubili, neće se igrati treća utakmica nego se razigrava. U tom svojevrsnom pripetavanju shodno propisima Europske boćarske Federacije, nadmetati će se po dva valjača i dva izbijača, pa tko bude bolji.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...