Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Poznate cijene ulaznica za europske utakmice Zrinjskog

Poznate cijene ulaznica za europske utakmice Zrinjskog

by | 12. rujna 2023. 17:44 | Aktualno, Vijesti

U četvrtak, 14. rujna počinje prodaja ulaznica za domaće utakmice Zrinjskog u grupnoj fazi Uefine Konferencijske lige.

Zrinjski je ovoga ljeta postao prva bh. momčad koja je izborila nastup u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja, a bh. Prvak je smješten u skupinu E Konferencijske lige u kojoj će mu protivnici biti AZ Alkmaar, Aston Villa i Legia Varšava.

Komplet od tri ulaznice za domaće utakmice košta 100 maraka za tribinu zapad dolje, a 80 maraka za tribinu zapad gore.

U četvrtak, 14. rujna, komplet karata moći će kupiti vlasnici sezonskih ulaznica, a dan kasnije i svi ostali zainteresirani.

Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu Zrinjski – AZ (21. rujna), kreće u subotu, 16. rujna, za vlasnike sezonskih ulaznica, dok će preostale pojedinačne ulaznice biti u slobodnoj prodaji od ponedjeljka, 18. rujna.

Cijena pojedinačne ulaznice za tribinu zapad dolje je 40, a za tribinu zapad gore 30 maraka.

Prvu domaću utakmicu Zrinjski igra 21. rujna protiv AZ-a, zatim slijedi gostovanje kod Aston Villea (5. listopada), domaća utakmica protiv Legije na rasporedu je 26. listopada, u studenom Zrinjski igra dvije utakmice u gostima, protiv Legije 9. studenog te protiv AZ-a 30. studenog, a zadnja utakmica na rasporedu je 14. prosinca kada u Mostaru gostuje Aston Villa.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...