Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Poziv na edukaciju “Senzorni svijet djeteta”

Poziv na edukaciju “Senzorni svijet djeteta”

by | 11. svibnja 2024. 13:01 | Aktualno, Vijesti

Udruga Otac organizira edukaciju pod nazivom “Senzorni svijet našeg djeteta”: Otkrivanje i podrška u okolini, koja će se održati 14. svibnja 2024. godine, u malom amfiteatru HD Herceg Stjepan Kosača, s početkom u 19:00 sati.

Ova edukacija ima za cilj pružiti dublje razumijevanje senzorne integracije djece te pružiti roditeljima alate i tehnike kako podržati njihovo svakodnevno funkcioniranje u obitelji i okolini. Renomirani stručnjaci, magistar rehabilitacijske pedagogije Mirela Artuković i magistar psihologije Antonela Marković, će voditi edukaciju pružajući vrijedne uvide i praktične savjete.

Mirela Artuković ističe se kao stručnjakinja u senzornoj integraciji i terapiji igrom, s bogatim iskustvom u edukacijsko-rehabilitacijskoj procjeni i tretmanu. Njezin pristup temelji se na individualnim potrebama i sposobnostima djeteta, pružajući personaliziranu podršku koja potiče napredak i razvoj. Kroz suportivne grupe, Mirela pruža roditeljima podršku i edukaciju za bolje razumijevanje i podršku razvoju njihove djece.

Antonela Marković, magistar psihologije, ističe se u pružanju sveobuhvatne podrške dječjem razvoju. Njezin pristup obuhvaća temeljitu psihološku procjenu djece te pružanje individualiziranog psihološkog tretmana. Organiziranjem grupa podrške za roditelje, Antonela stvara prostor za dijeljenje iskustava i međusobnu podršku.

Roditelji će na edukaciji imati priliku upoznati se s ključnim procesima senzorne integracije te razumjeti ponašanje, potrebe i mogućnosti svoje djece, što će im omogućiti poboljšanje obiteljskog života i interakcije s okolinom.

Udruga Otac poziva sve zainteresirane roditelje da se prijave putem linka za prijavu i pridruže se ovoj vrijednoj edukaciji koja će im pružiti korisne savjete i uvide za podršku u razvoju njihove djece.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...