Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Poziv na “Digitalni Horizonti: Virtual Expo” u sklopu kampanje FSRE Mostar

Poziv na “Digitalni Horizonti: Virtual Expo” u sklopu kampanje FSRE Mostar

by | 20. ožujka 2024. 11:48 | Aktualno, Vijesti

Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE) Sveučilišta u Mostaru, u sklopu svoje kampanje “Upiši zanimanje budućnosti. Postani inženjer!”, s zadovoljstvom poziva učenike srednjih škola koji žele da postanu inženjeri na “Digitalni Horizonti: Virtual Expo”.

Ovaj virtualni događaj pruža izuzetnu priliku da se iz prve ruke sazna više o studijskim programima koji otvaraju put ka inženjerskim zanimanjima budućnosti.

Datumi održavanja:
26.3.2024.
25.4.2024.
16.5.2024., počevši u 12 sati preko platforme Google Meets.

Kako se pridružiti: Da biste se pridružili virtualnom događaju “Digitalni Horizonti: Virtual Expo”, samo unesite poveznicu https://meet.google.com/whr-gcnu-cwf?pli=1 u vaš internet pretraživač i odaberite “Ask to Join”. Po odobrenju domaćina, možete aktivno koristiti chat za postavljanje pitanja i mikrofon te zvučnik za sudjelovanje u diskusijama.

Ovaj događaj nudi uvid u ono što FSRE čini vodećim izborom za studiranje inženjerstva, uključujući pregled naših studijskih programa, istraživačkih projekata i inovacija. To je savršena prilika da direktno razgovarate s našim profesorima i studentima, i da dobijete sve informacije o tome što vas očekuje kao budućeg studenta inženjerstva.

Studiranjem na FSRE budući studenti ulaze u srce modernog inženjerstva, gdje se strojarstvo, računarstvo i elektrotehnika međusobno isprepliću, stvarajući temelje za najtraženija zanimanja budućnosti. Ova jedinstvena kombinacija područja nudi pristup vodećim tehnološkim inovacijama i neograničenim mogućnostima u dizajnu, proizvodnji, energetici, komunikacijama i automatizaciji.

Na FSRE, programi su dizajnirani da pruže studentima duboko razumijevanje teorije uz praktičnu primjenu, pripremajući ih za izazove i prilike koje nosi budućnost. Izborom studija u bilo kojem od ovih područja, uključujući dinamičan svijet IT-a, studenti ulaze u multidisciplinarno okruženje gdje se znanje iz jednog područja besprijekorno spaja s drugima, potičući razvoj inovacija koje oblikuju naš svijet.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu ( https://fsre.sum.ba/en).

Budite dio inovativne budućnosti s FSRE – Vaš put prema uspješnoj inženjerskoj karijeri počinje ovdje.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...