Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK-a protiv Jedinstva ostvario prvu pobjedu u tekućoj sezoni: Dobra igra, začaran put do mreže i Bobićevo kockanje

GOŠK-a protiv Jedinstva ostvario prvu pobjedu u tekućoj sezoni: Dobra igra, začaran put do mreže i Bobićevo kockanje

by | 7. rujna 2021. 10:53 | Vijesti

Potpuno drugačija bila je igra GOŠK-a protiv Jedinstva u četvrtom kolu Prve nogometne lige Federacije BiH, nego protiv Igmana u drugom. Podsjećamo, protiv Igmana, GOŠK je igrom podsjetio na prošlojesensko izdanje, dosadna igra u širinu u stilu – ja tebi ti meni i na kraju samo bod protiv suparnika za visok plasman. Protiv Jedinstva druga priča rastrčan napadački nogomet s nizom prilika, ali i nedovoljno ubojitim napadačima, pa su se u strijelce upisali vezni igrači – Bošković i Šantić.

Imali su Gabeljani peh na samom početku utakmice, kada je Nermin Hadžić iskoristio grešku domaće obrane i iznudio opravdano dosuđeni jedanaesterac. Trojancima je trebalo desetak minuta da se vrate u igru i iz treće prilike u nizu, preko mladog Blaža Boškovića, poravnaju na 1:1. Drugi pogodak GOŠK-a bio je također djelo veznog igrača Josipa Šantića, a pao je na sličan način kao prvi, mladi Mateo Ramljak odlično je ubacio ‘parabolu’ s lijeve strane, nakon čega se po treći puta u prilici našao Šantić, koji je ovoga puta pogodio za kako se ispostavilo, prvu pobjedu GOŠK-a.

Gosti iz Bihaća uz s(p)retno izboreni penal, tijekom utakmice imali su samo jednu izrađenu priliku koju u 39-oj minuti nije iskoristio Sinan Samardžić, međutim u dva navrata tukli su na prazna vrata, ali na sreću Trojanaca oba puta bili su za malo neprecizni. Oba ta pokušaja nespretnim izbacivanjem lopte priredio im je domaći vratar Adnan Bobić. Iskusni Bobić pravodobno je istrčavao nakon „ispadanja“ obrambenog zida, međutim umjesto dugih lopti u dubinu protivničkog polja ili aut, kockao se nerezonskim dodavanjima, Na njegovu sreću gostujući igrači, oba puta, za malo su bili neprecizni.

Jedno dobro prvo poluvrijeme u kojem je GOŠK imao dominaciju, mi smo poveli iz kaznenog udarca, i obranili se u dvije. tri opasne situacije. Mogu reći da je GOŠK prvo poluvrijeme bio bolji, mi smo drugo poluvrijeme bolje stajali na terenu. Na našu žalost iz jedne prave prilike domaći su zabili gol i dobio utakmicu. Mi smo imali dva puta prazan gol da pogodimo, nismo, nismo iskoristili svoje prilike. Mislim da su ljudi koji su gledali utakmicu imali što vidjeti. GOŠK-u čestitam na pobjedu“, kazao je nakon utakmice Jasmin Džidić, trener Jedinstva, dok je komentirajući utakmicu Ivan Bubalo trener Gabeljana rekao:

Ja sam već poslije utakmice u Orašju rekao da ukoliko ponovimo takvu igru pobjeda neće doći u pitanje. Dogodila se ista utakmica barem što se tiče prigoda, u prvom poluvremenu imali smo ih četiri, pet koje smo morali pospremiti u gol. Jedinstvo je povelo poslije jedne naše greške poslije, dogodila nas se ista stvar kao i u Orašju, ali na našu sreću danas smo bili i strpljivi i uporni i sasvim zasluženo pobijedili.“

Valja reći da je sudačka trojka na čelu s Denijem Ćatibovićem iz Sarajeva, svoj posao obavila bez greške!

D. Musa

{gallery}2021/9/gosk{/gallery}

                                                                    Na tribinama Zdravko i Zoran Mamić

Utakmicu GOŠK – Jedinstvo 2:1 s tribina stadiona „Perica – Pero Pavlović“ promatrala su i braća Zoran i Zdravko Mamić. Dok je Zdravko relativno čest posjetitelj utakmica u Gabeli, Zorana smo uočili prvi puta. Valja reći da je u eri Zdravka Mamića zagrebački Dinamo bio redoviti sudionik Memorijala Andrije Ankovića u Gabeli. (dmu)

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...