Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Postavljene nove tribine na plivalištu u Neumu s 90 sjedećih mjesta

Postavljene nove tribine na plivalištu u Neumu s 90 sjedećih mjesta

by | 2. svibnja 2024. 14:18 | Aktualno, Vijesti

Plivalište u Neumu iz godine u godinu napreduje, baš kao i sami vaterpolo klub HVK Jadran, a na plivalištu su sada postavljene i montažne tribine s 90 sjedećih mjesta.

Nakon izgradnje samog plivališta te postavljanja reflektora, na red su došle i tribine s 90 sjedećih mjesta, izvijestili su iz Općine Neum.

Investitor ovog projekta u iznosu od 48.496,50 KM je Općina Neum, koja nastavlja podupirati sportske projekte u Neumu, kao i druge projekte koji su važni za lokalnu zajednicu, a osobito za mlade ljude u Neumu, dodaje se u izvješću.

Izvođač radova je firma Promark.d.o.o. Mostar.

HVK Jadran ove godine slavi i 30 godina svoga postojanja, što će na poseban način obilježiti kroz ovogodišnji memorijalni vaterpolo turnir “Ivica Bačić”.

Tekst/foto: FENA

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...