Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Pripreme nogometnih klubova: Bjelave oživjele Čapljina počela s pripremama

Pripreme nogometnih klubova: Bjelave oživjele Čapljina počela s pripremama

by | 15. srpnja 2021. 16:27 | Vijesti

    Poslije jedno i pol mjesečnog mrtvila prozivom nogometaša Čapljine oživjele su i čapljinske Bjelave. Na prvi trening pristiglo je dvadesetak uglavnom mlađih igrača. Nakon riječi pozdrava Slađana Milinkovića, predsjednika kluba, nogometašima se obratio trener Damir Borovac koji se u svom obraćanju osvrnuo i na pripreme. Uglavnom, prema onome što je kazao, prvi treninzi će biti jedanput dnevno, a od početka idućega tjedna preći će se na dizanje tjelesne spreme i rad dva puta dnevno.

   „Naš cilj je povratak u Prvu ligu, da bi to ostvarili trebao se maksimalno pripremiti, ukomponirati sastav, jer neće biti lakih protivnika ni lakih bodova. Mi ćemo svim ekipama u ovom rangu biti izazov za dokazivanje, zato ništa ne smijemo prepustiti slučaju. Do početka idućega tjedna očekujemo kompletiranje ekipe i maksimalni angažman”, kazao je Borovac.

   Emir Ćerić – Ćika, jedno od najzvučnijih imena čapljinskog nogometa uopće, u svom obraćanju podcrtao je rad i samo rad.

   „Čapljina je oduvijek imala nadarene nogometaše, međutim već dugo nije izbacila klasnog igrača. To se mora promijeniti. Kako? Radom! Nema u nogometu filozofije, treba raditi i ekipno i individualno. Igrač koji želi uspjeti, mora sam dodatno raditi”, podcrtao i bivši ovaj bivši poznati nogometaš koji je uz ostalo dijelio svlačionicu sa slavnim Euzebiom, igrao protiv kralja nogometa Pelea…

   Iako kratak, prvi proziv nogometaša Čapljine protekao je u znaku ozbiljnih tema. Svakako s razlogom, jer je nedavno klub potpisao ugovore sa 13 juniora. Nakon proziva krenuo je prvi trening s loptom.

Tekst i foto: D. Musa

{gallery}2021/7/bjelavepripreme{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!