Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Porast broja posjetitelja Mostarskog sajma

Porast broja posjetitelja Mostarskog sajma

by | 18. travnja 2024. 14:12 | Aktualno, Vijesti

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar ulazi u svoju drugu polovicu, a organizatori ističu da su protekla dva dana, u kojima je fokus bio na poslovnim konferencijama i skupovima, bila iznimno posjećen.

– Opća ocjena je da je ovogodišnji sajam podigao razinu kvalitete, promatrano po broju izlagača, načinu predstavljanja i izgledu štandova pa do broja posjetitelja. Još nemamo konkretne podatke, ali mislim da je posjeta sajmu bolja od prethodnih godina – izjavio je  glasnogovornik Mostarskog sajma Oliver Cvitković.

Po njegovim riječima, povratne informacije od izlagača govore da su zadovoljni i većina ih najavljuje svoj povratak dogodine u Mostar.

Najuspješnijim izlagačima i najboljim vinarima u petak, 19. travnja, bit će uručena priznanja, a posljednja dva sajamska dana, petak i subota, rezervirani su za kulturno-zabavni program koji će se odvijati na središnjoj pozornici u paviljonu 1.

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2024. sudjeluje više od 800 izlagača iz 30 zemalja, a zemlja partner je Republika Hrvatska.

Tekst/foto: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...