Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

GOŠK-ovi putovi i stranputice očima prvotimca Pere Raguža: „Mogli smo puno bolje, ali…“

GOŠK-ovi putovi i stranputice očima prvotimca Pere Raguža: „Mogli smo puno bolje, ali…“

by | 21. svibnja 2019. 16:33 | Vijesti

   Ponovio je GOŠK lošu igru iz prvog dijela sezone u Krupi na Vrbasu i u trećoj prvenstvenoj dionici. Na prvom gostovanju izgubio je 3:0, dok se sada u završnici sezone, poražen s 4:0. Kad je riječ o srazu s predzadnjom Krupom nasuprot na dvije gostujuće utakmice sedam primljenih pogodaka, pobjeda od 1:0 u Gabeli djeluje mizerno. Tako loše kao dva puta protiv Krupe, GOŠK je još odigrao i dvije utakmice u Gabeli 0:4 protiv Zrinjskog, te 0:3 protiv Tuzla Citya. Dakle polovicu minusa od čak 29 golova razlike, između postignutih i primljenih, „zaradio“ je na samo četiri utakmice. Što je opet bilo u Krupi na Vrbasu pitali smo pouzdanog desnog bočnog Petra Raguža, koji kaže:

   „Na put smo išli na dan utakmice, malo nas je savladao umor, težak teren, umjetna trava, izdržali smo prvo poluvrijeme, ali dalje nije išlo. Kad smo primili pogodak onda smo se raspali, nismo mogli više uspostaviti igru kakva je bila u prvom poluvremenu i slijedila je katastrofa“, kaže Pero Raguž, te na pitanje, je li GOŠK ipak mogao više od skromna 23 boda, nastavlja:

   „Mogli smo puno više, ekipa nije bila lošija od većine u Premije ligi, ali nije nam se poklopilo ništa. U početku smo patili od neefikasnosti, kasnije se uvukla neuroza, nekada nam na ruku nije išlo ni suđenje, pa promjene trenera, u hodu smo se morali prestrojavati, što je davalo rezultata na kratke staze, nekoliko utakmica, a onda smo ponovo padali“, kaže borbeni Raguž, te na upit kako sve skupa komentiraju suigrači nastavlja:

   „Trebali smo s ovakvom ekipom napraviti puno višem bolji je rezultat trebao biti, što smo očekivali i mi i uprava, na našu žalost to se nije dogodilo. Svi kažu da se moglo puno više, razočarani smo, ali što možemo, što je tu je, treba nastaviti dalje.“

   Što se tiče njegovog statusa Petar Raguž ističe da bi želio nastaviti igrati u Premijer ligi, što opet zavisi i od uprave kluba, za GOŠK ga ugovor veže još godinu dana, pa će vidjeti kako će se stvari dalje razvijati. Na zadnjoj utakmice protiv Sarajeva, zbog trećeg žutog kartona u Krupi, neće ga biti.

   „Očekujem da će momci protiv novog prvaka odigrati dobro i da ćemo se na lijep način, oprostiti od sezone i Premijer lige“, konstatira Raguž.

   Uglavnom od cijele sezone GOŠK je najslabije igrao kad je bilo najpotrebnije, u trećoj dionici, kada su se drugi vadili on je gubio, šest poraza u nizu i samo 23 osvojena boda od čega četiri i 10 završnih utakmica ispod su svih očekivanja, a i onoga što je prikazivao na terenu. Ali život ide dalje…

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!