Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U važnoj utakmici protiv Radnika „lavovi“ osvoji samo bod

U važnoj utakmici protiv Radnika „lavovi“ osvoji samo bod

by | 2. prosinca 2018. 16:33 | Vijesti

   Poklopili su se rezultati ranije odigranih utakmica 19-og kola nogometašima GOŠK-a, a za mirniji zimski san trebala im je pobjeda, nisu je izborili u prvom redu zahvaljujući slabom izdanju u prvom poluvremenu i promašajima, pa na koncu mogu biti zadovoljni i jednim osvojenim bodom. Za razliku od prethodnih utakmica protiv Sarajeva i Krupe, u Gabeli, Lavovi su u uvodnom dijelu utakmice djelovali smušeno i nepovezano.

   Prvu priliku u devetoj minuti, imali su gosti, nakon ubačaja Martinovića s desne strane, tri puta su šutirali, a nogometaši GOŠK-a Karamarko, pa Kovačić i Aletić, blokiraju udarce. U 14-oj minuti s iz izgledne prilike Vasić tuče preko vrata. U 17-oj minuti u prilikama su bili Hadžić, pa Aleksić, ali Kozić dobro intervenira. Nakon što je završila dominacija gostiju u prvih dvadesetak minuta, odlučna kombinacija GOŠK-a, Raguž, pa Kulović i na koncu Aletić, kao na tanjuru upošljava Ereiza koji iz trka sa šest, sedam metara tuče preko gola. Do kraja poluvremena slobodan udarac Kulovića, sa preko 30 metara, završava tik kraj vratnice u maloj mreži.

   Iz prve ozbiljnije akcije u nastavku gosti su poveli, udarac iz kuta s desne strane izvodi Đurić, loptu glavom hvata Aleksić, a utrčava omaleni kapetan gostiju Martinović i glavom zakucava u mrežu. Pet, šest minuta presabirali su se domaći nogometaši, a onda kreće kanonada, najprije u 60-oj minuti Vego ubacuje, ali Ramić s ruba šesterca šalje u gol aut. U 65-oj minuti Aletić lijepo upošljava Ereiza, ovaj prosljeđuje za Ramića koji u punom trku tuče kraj vratnice. U 70-oj minuti nakon prodora Vege, na loptu startaju Ramić i gostujući vratar Lučić, koji iz tog dvoboja izlazi kao pobjednik. Još jednom u 75-oj minuti, Vego prolazi dodaje do Hajdarevića koji s ruba šesterca tuče preko vrata. I konačno u 78-oj minuti nakon što su navijači domaćih izgubili nadu Ramić nakon gužve u kaznenom prostoru Radnika vara Lučića i trese mrežu 1:1.

   Malo je nedostajalo da Gabeljani nakon serije promašaja, ostanu bez boda jer su u 82-oj minutu gosti opasno zaprijetili, Motika, koji je zamijenio kapetana Martinovića, lijepo poslužuje Hadžića koji iz povoljne situacije tuče kraj vrata. Nastojao je GOŠK u preostalih desetak minuta doći do drugog pogotka, ali nije išlo, pa je na zimski odmor otišao s 18 bodova s 11-og mjesta koje vodi u niži rang.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...