Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Podsjećamo lovce: Od 1. veljače zabranjen lov liske!

Podsjećamo lovce: Od 1. veljače zabranjen lov liske!

by | 11. veljače 2022. 16:03 | Vijesti

   Podsjetnik lovcima – s prvim danom veljače, odnosno od 1-og veljače, sukladno Zakonu o lovstvu, zabranjen je lova na lisku, kao i niz druge pernate i dlakave divljači.

Od Zdravka Pranića tajnika Lovačkog društva „Galeb” Čapljina doznali smo da je do kraja veljače otvoren lov samo na šljuku i vepra. 

Kao i proteklih godina Lovačko društvo „Galeb“ Čapljina će do kraja lovne sezone, odnosno do kraja veljače, vikendima organizirati hajke na štetočine prije svega na lisicu čija je brojnost povećana, te kunicu.
Ukratko, svaka pucnjava na vodotocima na području Čapljine, kao i na jezerima Hutovog blata je krivolov. Lovcima i ostalima na ravnanje, odnosno ako njima nije stalo do prirode, ptica i divljači, neka nešto ostave za svoje potomke!

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...