Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ugovore s GOŠK-om potpisala tri nova igrača

Ugovore s GOŠK-om potpisala tri nova igrača

by | 6. siječnja 2020. 15:38 | Vijesti

   Početak zimske stanke na Podavali obilježio je odlazak petorice igrača iz jesenske polusezone. Redove Trojanaca su napustili – Hamza Mešanović, Haris Rizvanović, Emir Hožurda, Miloš Pavičević i nakon tri i pol sezone na Podavali Elvir Čolić. Početkom nove godine shodno najavama Andrije Jurkovića, sportskog direktora kluba, počeli su stizati novi igrači. Prvi je aterirao Sinan Samardžić, koji je došao iz premijerligaša Veleža, na šestomjesečnu posudbu.

   Nakon Sinanović ugovor s Gabeljanima potpisao je Deni Simeunović, koji je jesenas branio boje Neretvanca iz Opuzena. Inače, Simeunović je u karijeri promijenio niz klubova uz ostale igrao je za premijerligaše Zrinjski, Sarajevo, Radnik , zatim Metalleghe, Travnik, pa hrvatske klubove – Lučko, Kustošiju, Dugopoljac. Dakle, riječ je o iskusnom igraču koji u Premijer ligi BiH ima preko stotinu nastupa. Treća akvizicija u Gabeli, je Adnan Haračić, 21-godišnji doskorašnji vratar Viteza. Mladi Haračić koji je prethodno nastupao za Iskru iz Bugojna i Metalleghe iz Jajca, bit će konkurencija Kaštelanima – Domagoju Lukaču i Antoniju Kragiću, na vratima GOŠK-a. Dovođenje trećeg vratara jasno upućuje da Trojanci baš i nisu zadovoljni jesenošnjim učinkom spomenutog dvojca.

   S obzirom na najave direktora Jurkovića o angažiranju pet, šest novih igrača, očito je da se na se na spomenutom trojcu u GOŠK-u neće stati.

D. Musa

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...