Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Uspjeh mlade čapljinske tenisačice: Karla Bakalar prva u Stobreču

Uspjeh mlade čapljinske tenisačice: Karla Bakalar prva u Stobreču

by | 23. siječnja 2019. 11:42 | Vijesti

   Pobjedom na turniru u Stobreču, uspješno je mlada čapljinska teniska nada Karla Bakalar, započela 2019-tu godinu. U finalu mlada je Čapljinka nadigrala drugu nositeljicu Manuelu Bileta 2:0, po setovima 6:2 i 6:0. Prethodno u polufinalu Bakalar je nadigrala treću nositeljicu Niku Henjak, također 2:0, 6:3 i 6:3. Istim rezultatom 2:0, 6:3 i 6:3 u četvrtfinalu je nadigrala Šibenčanku Lorencu Kajtazi, dok je u prvom kolu bila sloboda.

   „Moram istaknuti ne samo njezin talent, nego i volju za radom. Posebice bih istakao činjenicu da na zadnjih 14 turnira, nije bila slabije plasirana od trećeg mjesta”, ističe Andrija Jovanović, trener mlade Čapljinke, koji vježba i desetogodišnjeg Marina Krešića koji je u konkurenciji do 12 godina na startu poražen od Splićanina Padovana.

   Valja reći da se Karla Bakalar u natjecanja u Hrvatskoj uključila tek u kolovozu, nakon pobjede ne otvorenom prve4nstvgu Sarajeva, tako da njezino trenutačno 17 mjesto na rang listi Hrvatskog teniskog saveza nije pravi odraz kvalitete. Uspjesi na turnirima Karli su osigurali i prvog sponzora, tvrtku Bakalar komerc iz Čapljine.

 

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...