Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Na prometnici M – 6 na izlazu iz Čapljine, pod teškim teretima prolomio se šaht

Na prometnici M – 6 na izlazu iz Čapljine, pod teškim teretima prolomio se šaht

by | 6. prosinca 2018. 16:19 | Vijesti

   Po žalbama žitelja Čapljine iz ulice Hrvatskih branitelja, na izlazu prema Trebižatu i naravno žitelja na početku tog čapljinskog naselja, čuveni šahtovi kanalizacije mreže dobili su novu epizodu. Naime, ovih se dana prolomio jedan od šahtova pa vozači tim dijelom moraju prometovati s oprezom poštujući postavljenu signalizaciju.

   Iz JP Ceste Federacije BiH na novinarske upite, a nakon žalbi građana, prije ovoga slučaja, odgovoreno je kako su „radovi izvedeni bez suglasnosti i znanja JP Ceste FBiH tijekom 2007. ili 2008. godine“, te da „revizioni šahtovi nisu urađeni kvalitetno uslijed čega dolazi do propadanja poklopaca šahtova“. Uz to iz Cesta su najavljivli i opravku u ovoj godini, a sada će očito je, to i morati.

   Inače, dionica ceste od Čapljine do izlaza iz Trebižata, odnosno skretanje za autocestu u Zvirovićima, od 2014. godine i puštanja u promet poddionice autoceste na koridoru 5 c od Bijače do Zvirovića, postala je preopterećena teškim kamionima i drugim vozilima. Zbog svega toga, Čapljinci željno očekuju početak radova na poddionici Zvirovići – Počitelj, naravno išto brži završetak.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!