Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Plesačice Zumba Kids Čapljina osvojile 1. mjesto na plesnom festivalu “Mostar Dance Fever 2024”

Plesačice Zumba Kids Čapljina osvojile 1. mjesto na plesnom festivalu “Mostar Dance Fever 2024”

by | 13. svibnja 2024. 11:08 | Aktualno, Vijesti

Čapljinska plesna skupina Zumba Kids ove je subote sudjelovala na međunarodnom plesnom festivalu u Mostaru i donijela nagrade u naš grad. Djevojčice su svojom izvedbom prenijele pravu Zumba energiju, oduševile žiri i publiku i u otvorenoj show kategoriji osvojile 1. nagradu.
Cjelodnevni program održao se u HD Herceg Stjepan Kosača, gdje je i za sljedeću godinu planiran festival svih ljubitelja plesne umjetnosti.
Na ovom nastupu predstavile su se sljedeće ZK plesačice:
Sofija Bukovac
Lamija Nezirić
Leona Jović
Anastasia Šilić
Petra Mlikota
Anđela Mlikota
Lucija Totić
i Mihaela Maričević.
Organizator i domaćin je Športski plesni klub Zrinjski, a natjecanje je u sklopu kalendara natjecanja Saveza modernih plesova BiH. Ove nagrade i priznanja velika su čast ne samo za klub, već i za grad Čapljinu, koji još uvijek ima jedinu i jedinstvenu dječju Zumba skupinu.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...