Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Nakon što je iz Slavonije aterirao na Pecaru: Petra Raguža privremeno stopirala ozljeda tetive

Nakon što je iz Slavonije aterirao na Pecaru: Petra Raguža privremeno stopirala ozljeda tetive

by | 26. ožujka 2021. 14:41 | Vijesti

   Petar Raguž jedan je od rijetkih izdanaka čapljinske nogometne škole trenutačno s premijerligaškim statusom. Zimus, 10. veljače, potpisao je jedno i pol godišnji ugovor sa Širokim Brijegom, međutim po povratku iz Slavonije u rodnu Hercegovinu, stvari se nisu odvijale prema njegovim željama:

   „Ozlijedio sam tetivu, mjesec dana sam bio izvan terena, nisam mogao hodati, nisam mogao obuti ništa na ozlijeđenu nogu, ali prije desetak dana počeo sam trenirati, Nadam se da će biti sve u redu“, kaže Petar te na opasku da je njegovo ime bilo na popisu za prvenstvenu utakmicu protiv Sarajeva, pojašnjava:

   „Odradio sam nekoliko treninga, pa sam bio na spisku na zadnjih utakmicu dvije, polako se vraćam, nadam se da će sada biti sve u redu. Nije se lako vratiti, bio sam mjesec dana bez treninga, treba mi bar toliko da se vratim u kakvu takvu formu. Ne ide to preko noći, poslije ozlijede moram biti strpljiv da se stvari poslože. Reprezentativna je stanka, nadam se da ću se bolje spremiti i u narednom razdoblju konkurirati za prvi tim“.

   -U GOŠK-u dobra premijerligaška sezona, dalje Čelik pa Bijelo Brdo?

   -Ispadanjem GOŠK-a iz Premijer lige preselio sam u Čelik, početak je bio dobar, međutim dogodila mi se ozljeda izvan terena, onda zastoj, pa problemi u klubu. Manje – više svima je poznato kako se to završilo s Čelikom, koji je pod bremenom drugova preselio u najniži rang, onda sam preselio u hrvatsku drugu ligu“, kaže Petar te na opasku – kako je bilo u Slavoniji razlaže:

   „U Slavoniji je bilo naš slavonski, odlično. Nemam se što požaliti, igrao sam, dobar klub, sve je bilo kako treba, ali „više sile“ vratile su me kući. Dobio sam dijete, što je presudilo da se vratim bliže kući“.

   Želja mu je kaže, čim prije zaigrati za Široki Brijeg. Nada se da će se tijekom stanke potpuno oporaviti i vratiti „nabiti“ kondiciju i vratiti se na nogometni travnjak. Inače, Petar Raguž je u najboljim godinama za nogometni uspon, rođen je 1996. godine, a nakon omladinske škole Čapljine, kraće vrijeme bio je u dresu GOŠK-a, a zatim je preselio u RNK Split, kada je taj klub bio na vrhuncu moći. Seniorsku karijeru je počeo u Jadranu iz Ploča, potom slijede kraći angažmani u Čapljini i GOŠK-u iz Dubrovnika, da bi se ustalio u prvoj ekipi GOŠK-a. Bio je jedan od GOŠK-ovih uzdanica. Nakon što su Gabeljani ispali u niži rang slijedile su selidbe u Zenicu, pa u Bijelo Brdo, sada je u Širokom Brijegu i očekuje da će mu taj angažman potrajati.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...