Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Petak 14. srpanj rezervirajte za ljetni glazbeni koncert na Trgu kralja Tomislava

Petak 14. srpanj rezervirajte za ljetni glazbeni koncert na Trgu kralja Tomislava

by | 8. srpnja 2023. 21:55 | Aktualno, Vijesti

Na Trgu kralja Tomislava, u petak 14. srpnja održat će se spektakularan koncert. Sigurno će vas oduševiti izvođači koji su već svima dobro poznati.

Zabavljat će vas Vinko Ćemeraš sa svojim bendom “Talvi Tuuli”, tu je naravno i talentirana skupina “Fourgon Bleu”.

Ali to nije sve! Uživat će te i u zvucima grupe “Rock trajanja”, koja je poznata po svojim zaraznim pjesmama i energičnim nastupima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Ovaj koncert će biti prava poslastica za vaše uši i srce, pružajući vam priliku da se prepustite glazbi, plesu i nezaboravnom iskustvu.

”Vidimo se na koncertu u petak, 14. srpnja u 20:00 sati u Čapljini. Pridružite nam se i stvorimo zajedno nezaboravnu glazbenu noć.”, poručuju organizatori.

Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Ureda gradonačelnika Čapljine dr. Smiljana Vidića.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...