Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljincima nakon pobjede protiv Travnika zacijelile rane iz Živinica ili Visok let najbolji je lijek

Čapljincima nakon pobjede protiv Travnika zacijelile rane iz Živinica ili Visok let najbolji je lijek

by | 9. listopada 2019. 16:33 | Vijesti

   Ozlojeđeni su bili Čapljinci nakon gostovanja u Živinicama, ne toliko zbog poraza 0:2, koliko po njima, preoštre igre domaćina i spornih sudačkih odluka. Čapljincima je ostalo krivo što ih suci tijekom utakmice protiv Slavena nisu uzeli u zaštitu. Međutim, pobjede su izgleda pravi lijek za ljutnju i rezignaciju, pa je tako u Bjelavama poslije dobre igre i pobjede nad Travnikom 1:0, zavladala nirvana.

   „Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi u utakmici bez repova. Dali smo svoj maksimum protiv jedne mobilne, rastrčane i skladne ekipe kao što je Travnik. Odigrali smo disciplinirano pozadi, nismo dozvolili da gosti uđu u priliku, dok smo mi iskoristili jednu od tri velike prilike i vratili se u normalan kolosijek nakon onoga što je bilo u Živinicama”, ističe Dragan Radović, trener momčadi iz Bjelava, te procjenjujući učinjeno u proteklih devet kola, konstatira:

   „Ja sam zadovoljan, mislim da smo ispunili cilj, možda nešto i prebacili, ali nećemo se oko toga zadržavati u istom ritmu idemo dalje. U desetom kolu gostujemo u Konjicu kod ekipe koja ima bod manje od nas, idemo rasterećeni, pokušat ćemo nastaviti pozitivan rezultatski trend”, kaže Radović, dok njegov pomoćnik Emir Ćerić, ponajbolji čapljinski nogometaš svih vremena, ističe:

   „Igramo dobro, to je najvažnije, pojedini igrači nam dolaze u pravu formu, te se nadam da ćemo uspješno završiti prvi dio sezone, a to bi bilo zadržati sadašnje četvrto mjesto.”

   Uglavnom, Čapljina je poslije lošeg ulaza u sezonu ,domaćeg remija protiv Budućnosti i gostujućeg poraza od TOŠK-a, ušla u prvu formu, koja je prekidana gostujućim porazima od Olimpika i Slavena, ali i pet pobjeda. Uglavnom, trenutačno četvrto mjesto sa šesnaest bodova dobara su osnova za završnicu jesenske polusezone. Kad je Čapljina u pitanju vrijedi istaknuti još dva podatka – obrana Čapljine je uz Olimpik, primila najmanje pogodaka, samo šest, te činjenicu da je na spisku od 18 igrača polovica konstantno do 21 godine.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!