Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Boćarsko prvenstvo BiH: Ovog vikenda kreće i B skupina, Dračevo starta protiv prvaka

Boćarsko prvenstvo BiH: Ovog vikenda kreće i B skupina, Dračevo starta protiv prvaka

by | 3. svibnja 2019. 14:39 | Vijesti

   Ovoga vikenda starta i natjecanje u B skupini boćarskog prvenstva BiH. Naime, zbog jednog kluba više, početak natjecanja u ovoj skupini, prolongiran je za mjesec dana, kako bi ligaški dio prvenstva u obje skupine završio usporedo. Prošle sezone, prvenstvo u B skupini završeno je mjesec dana ranije, pa se stekao dojam da su klubovi iz te skupine, nespremni ušli u doigravanje, koje slijedi i ove godine. Za prvaka će doigravati po dva prvoplasirana sastava iz svake od skupina, dok će zadnjeplasirani sastavi iz svake od skupina, razigravati za opstanak.

   Dakle ovoga vikenda kreće natjecanje u B skupini u kojoj je i aktualni prvak Ante Rozić iz Mostara. Kao i prošlih sezona ‘Rozići’ će i ove, domaće utakmice igrati u boćarskoj dvorani u Grudama, jer i dalje u Mostaru, nema adekvatnog prostora za utakmice na četiri staze. Drugi par su Grude i Rastok iz Prologa kod Ljubuškog. Ante Rozić i Grude izraziti su favoriti u ovim utakmicama.

   Boćarsko prvenstvo BiH, B skupina, Grude: Ante Rozić – Dračevo, subota, 4-og svibnja, u 16 sati, te Grude – Rastok, nedjelja, 5-og svibnja, također u 16 sati.

   U A skupini na programu je zadnje kolo prvog dijela ligaškog prvenstva. Derbi obje skupine igrat će se u Širokom Brijegu, gdje će se sastati dva neporažena sastava domaćin – Široki i Neum. U svakom slučaju pobjednik će steći značajnu prednost u borbi za doigravanje. Posuška Bura sa samo jedim osvojenim bodom iz dvije utakmice, dočekuje Čapljinu, što je prilika za popravljanje startnog dojma

   Parovi petog kola boćarskog prvenstva BiH, A skupina, Rastovača: Bura – Čapljina, subota, 4-og svibnja, u 16 sati, Široki Brijeg, Široki – Neum, nedjelja, 5-og svibnja, također u 16 sati.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!