Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Otvorene prijave za izbor kraljice 24. Međunarodnog ljetnog karnevala u Čapljini

Otvorene prijave za izbor kraljice 24. Međunarodnog ljetnog karnevala u Čapljini

by | 19. srpnja 2023. 12:20 | Aktualno, Vijesti

Povodom održavanja tradicionalne turističke manifestacije “Međunarodni ljetni karneval”, koja se ove godine po 24. put organizira u Čapljini, održana se u subotu  12. kolovoza 2023. godine, organizator Turistička organizacija “ČapljinKa” objavljuje JAVNI POZIV ZA IZBOR KRALJICE KARNEVALA.

Molimo zainteresirane djevojke, koje žele biti dio karnevalskih događanja i biti počašćene titulom kraljice karnevala, da se prijave u ured Turističke organizacije “ČapljinKa” (osobno, s kratkim životopisom).

Povjerenstvo turističke organizacije će obaviti informativni razgovor s prijavljenim djevojkama, na osnovu kojeg će se izabrati kraljica karnevala.

Rok za prijave teče od dana objavljivanja ovog poziva, zaključno sa 25.7.2023.

Više detalja o javnom pozivu te o 24. Međunarodnom ljetnom karnevalu poslušajte u razgovoru s Elenom Sesar iz Turističke organizacije Čapljinka;

Stjecanjem počasne titule, djevojka korača u karnevalska zbivanja cijelu narednu godinu do predaje krune nasljednici, dakle sukladno potrebama organizacije (odlasci na godišnje konvencije FECC-a, razna uzvratna gostovanja u drugim zemljama) potrebno je da bude na raspolaganju.

Opći uvjeti:

  • punoljetna, državljanka BiH, prebivalište Čapljina

Poželjne karakteristike:

  • izražajna osobnost, komunikativnost
  • članica kulturno-umjetničkog društva
  • aktivno poznavanje barem jednog stranog jezika

 

 

Foto: TO Čapljinka

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...