Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

OTVOREN VIRTUALNI SAJAM BRANITELJSKIH ZADRUGA U HNŽ

OTVOREN VIRTUALNI SAJAM BRANITELJSKIH ZADRUGA U HNŽ

by | 19. lipnja 2020. 11:47 | Vijesti

 

Na dvodnevnom Virtualnom sajmu braniteljskih proizvoda u HNŽ, koji je svečano otvoren u četvrtak u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, čak 34 izlagača predstavlja više od 100 svojih proizvoda.

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ i Referalni centar ˝Branitelj zadrugar˝ organiziraju spomenuti događaj na web stranici www.rc-braniteljskiproizvodi.info uz misao vodilju ˝Sjeti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko˝. Kako su istaknuli organizatori, cilj sajma je buđenje poduzetničkoga duha u braniteljskoj populaciji koje, uz učinak radno terapijskog djelovanja, donosi obostrano dobro zajednice i obiteljskim braniteljskim gospodarstvima.

Oliver Soldo, ministar za pitanja branitelja u HNŽ naglasio je da su se, zbog nemogućnosti osobnih kontakata u trenutnoj higijensko-epidemiološkoj situaciji, odlučili za digitalno komuniciranje proizvođača s građanima – potencijalnim kupcima te da su na web stranici predstavili što branitelji proizvode. Napomenuo je kako je ovdje riječ o projektu na kojem Ministartvo radi već dugi niz godina, a koji je zapravo nastavak rada na upošljavanju i samoupošljavanju branitelja.

U tonskom prilogu poslušajte što su u najavi sajma za RPČ kazali Damir Radić, direktor RC ˝Branitelj zadrugar˝ i Anita Martinac, savjetnica ministra za pitanja branitelja HNŽ.

{mp3}virtualnisajam{/mp3}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...