Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Otvoren turnir “Andrija Anković” u Gabeli

Otvoren turnir “Andrija Anković” u Gabeli

by | 2. veljače 2024. 13:35 | Vijesti

Službeno je otvoren 34. po redu memorijalni nogometni turnir „Andrija Anković” u Gabeli. Za pobjednika turnira ove godine natječu se, pored domaćina GOŠK-a, HNK Zadar, Jadran Luka Ploče i Sutjeska Nikšić, a turnir je uvodnim riječima otvorio predsjednik uprave GOŠK-a, Donko Jović.

GOŠK i Jadran Luka Ploče otvorili su natjecateljski dio turnira, a trener GOŠK-a, Toni Karačić, kazao je kako će mu turnir biti odlična provjera za drugi dio sezone Premier Lige BiH.

Trener Jadrana, Mišo Krstičević, prije utakmice je istaknuo važnost Andrije Ankovića, Gabeljanina koji je nastupao za Hajduk, Kaiserslautern i reprezentaciju Jugoslavije.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...