Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Općinski sud u Čapljini održao Dane otvorenih vrata

Općinski sud u Čapljini održao Dane otvorenih vrata

by | 8. studenoga 2018. 16:07 | Vijesti

U sklopu manifestacije „Dani otvorenih vrata“ u Općinskom sudu u Čapljini održan je posjet učenika Osnovnih škola iz Čapljne, te Srednjih škole Čapljine i Neuma, iako su sve škole s područja općine Čapljine, Neuma, Stoca i Ravnog dobile poziv nisu se zbog organizacijskih razloga mogle odazvati.

Posjete učenika Osnovnih škola održane su dana 06.11.2018. godine, Srednjih škola dana 07.11.2018. godine, dok građani koji su imali priliku posjetiti sud dana 08.11.2018. godine nisu se odazvali.

Manifestacija se kod Općinskog suda u Čapljini već tradicionalno organizira u sklopu Europskog dana pravosuđa, a cilj ovih posjeta je  učenicima i građanima približiti  ulogu suda i sudbene vlasti koju imaju u društvu. Više poslušajte u tonskom prilogu.

{mp3}ZdenkaFilipovic{/mp3}

{gallery}2018/suddaniotvorenihvrata{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...