Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Općina Neum organizira radionicu za maslinare: Kako cijepiti masline?

Općina Neum organizira radionicu za maslinare: Kako cijepiti masline?

by | 9. svibnja 2024. 18:15 | Aktualno, Vijesti

Općina Neum u suradnji s Federalnim agromediteranskim zavodom, organizira u četvrtak, 16. svibnja, stručnu radionicu o cijepljenju ili navrtanju maslina za maslinare.

Početak je predviđen u 10:0 sati u Broćancu gdje će praktičnu radionicu održati stručnjaci Marijo Leko, dipl.ing.polj. i dr.sc. Miro Barbarić, dipl.ing.agr. koji će na licu pokazati način navrtanja maslina.

Pozivaju se svi zainteresirani maslinari, kao i oni koji će to postati da se pridruže radionici i iskoriste priliku za proširivanje znanja.

Tekst: Općina Neum

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...