Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Općina Čapljina raspisala javni poziv za sufinanciranje projekata

Općina Čapljina raspisala javni poziv za sufinanciranje projekata

by | 15. siječnja 2018. 13:22 | Vijesti

Načelnik općine Čapljina na temelju članka 11. Odluke o izvršenju proračuna općine Čapljina za 2018. godinu raspisao je Javni poziv za sufinanciranje projekta, manifestacija i događaja kroz dodjelu grant potpora neprofitnim organizacijama, ustanovama, udrugama i pojedincima.

Na javni poziv mogu se prijaviti organizacije, ustanove, udruge i pojedinci, koji se bave djelatnostima ili nude projekte iz područja: afirmiranja stvaralaštva mladih, znanstveno kongresnih i istraživačkih djelatnosti, njegovanje vjerskih, tradicijsko-kulturnih i športskih vrijednosti. Grant sredstvima pružit će se i potpora nakladničkoj djelatnosti, projektima iz područja socijalne skrbi i zdravstva, programima u školstvu, projektima iz područja turizma, ugostiteljstva i zaštite okoliša te projektima iz drugih područja od općega interesa.

Zainteresirane organizacije odnosno pojedinci prijaviti se mogu popunjavanjem prijavnih obrazaca. Obrazac za prijavu na Javni poziv može se preuzeti u zgradi Općine ured broj 23 ili na web stranici Općine Čapljina. Rok za podnošenje prijava je 28. siječnja 2018. godine.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...