Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Oldtimeri na čapljinskim ulicama privukli veliki broj posjetitelja

Oldtimeri na čapljinskim ulicama privukli veliki broj posjetitelja

by | 25. svibnja 2024. 17:08 | Aktualno, Vijesti

Međunarodni skup oldtimera održao se u Čapljini.

Oldtimeri su prodefilirali kroz ulice našeg grada privlačeći pažnju svih prolaznika, a posebno zaljubljenika u stare automobile. Na ovom skupu posjetitelji su mogli vidjeti bogatu povijest automobilske industrije iz prošlog stoljeća.

Kao i svaki hobi, tako i ovaj ,osim puno ljubavi, volje i želje, zahtjeva i dosta novca jer ipak dijelove za automobile koji su stari preko 40-50 godina često nije nimalo lako nabaviti.  No, za istinske zaljubljenike, nema prepreka. Tako smo na skupu u Čapljini mogli vidjeti razne primjerke oldtimera koji su ovdje došli iz cijele regije.

Iz organizacije su naglasili kako se skup organizira prvenstveno radi promocije sporta, kulture i turizma grada Čapljine kao i šire regije.

Cijeli skup je održan u organizaciji “OLD TIMER” kluba Mostar i grada Čapljine.

 

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...