Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Održana javna rasprava o nacrtu izmjena i dopuna Prostornog plana grada Čapljine

Održana javna rasprava o nacrtu izmjena i dopuna Prostornog plana grada Čapljine

by | 18. svibnja 2023. 15:30 | Aktualno, Vijesti

Javna prezentacija i rasprava o izmjenama i dopunama Prostornog plana Grada Čapljine održana je u dvorani Gradskog vijeća Čapljina.
Anđelka Vojvodić, predstavnica tvrtke Ecoplan koji je je nositelj izrade Plana, istaknula je da se izmjene i dopune rade zbog usklađivanja s Prostornim planom HNŽ-a koji je usvojen 2021. godine, te naznačila koje su osnovne izmjene Plana
Jasna Jelčić, iz Službe za prostorno uređenje i graditeljstvo grada Čapljina kazala je da je Prostorni plan, uz Proračun, jedan od najznačajnijih dokumenata. U izjavi za Radiopostaju Čapljina kazala je da je odaziv bio dobar, te pozvala građane da daju svoje prijedloge i sugestije.

Nacrt izmjena i dopuna navedenog Plana (grafički i tekstualni dio) jevno je izložen svakog radnog dana na oglasnoj ploči Grada Čapljine do 22. svibnja 2023. godine.
Sve sugestije i prijedloge sa obrazloženjem, zainteresirani subjekt uz naznaku svoje točne adrese, na Nacrt izmjena i dopuna ovog Plana, mogu predati svakim radnim danom na protokol Grada-Šalter sala.

Propustili ste? Poslušajte!