Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Održan XVI. Međunarodni susret klapa na Trebižatskom kulturnom ljetu

Održan XVI. Međunarodni susret klapa na Trebižatskom kulturnom ljetu

by | 10. kolovoza 2023. 9:50 | Aktualno, Vijesti

U okviru manifestacije ,,Trebižatsko kulturno ljeto 2023.”, održan je Međunarodni susret klapa Trebižat na Domu kulture u Trebižatu.

U progamu su nastupile ženske klape “Lira” iz Trebižata, “Mir” iz Međugorja i “Kolajna” iz Komina, te muške klape “Trebižat” iz Trebižata, “Ero” iz Mostara, “Zvizdan” iz Posušja, “Sveti Mihovil” iz Prološca, “Assa Voće” iz Podgorice te gost večeri splitska klapa “Iskon”.

Svaka klapa izvela jednu tradicionalnu pjesmu i jednu obradu dok je gost večeri, klapa “Iskon”  čapljinsku publiku oduševila s pet izvođenja autorskih ali i skladba koje potpisuju drugi izvođači.

Kroz program XVI. međunarodnog Susreta klapa ”Trebižat – 2023.” vodila nas je Ana Miletić.

Organizator događaja je HKUD “Seljačka sloga” Trebižat, a pokrovitelj je Grad Čapljina.

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...