Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Održan XVI. Međunarodni susret klapa na Trebižatskom kulturnom ljetu

Održan XVI. Međunarodni susret klapa na Trebižatskom kulturnom ljetu

by | 10. kolovoza 2023. 9:50 | Aktualno, Vijesti

U okviru manifestacije ,,Trebižatsko kulturno ljeto 2023.”, održan je Međunarodni susret klapa Trebižat na Domu kulture u Trebižatu.

U progamu su nastupile ženske klape “Lira” iz Trebižata, “Mir” iz Međugorja i “Kolajna” iz Komina, te muške klape “Trebižat” iz Trebižata, “Ero” iz Mostara, “Zvizdan” iz Posušja, “Sveti Mihovil” iz Prološca, “Assa Voće” iz Podgorice te gost večeri splitska klapa “Iskon”.

Svaka klapa izvela jednu tradicionalnu pjesmu i jednu obradu dok je gost večeri, klapa “Iskon”  čapljinsku publiku oduševila s pet izvođenja autorskih ali i skladba koje potpisuju drugi izvođači.

Kroz program XVI. međunarodnog Susreta klapa ”Trebižat – 2023.” vodila nas je Ana Miletić.

Organizator događaja je HKUD “Seljačka sloga” Trebižat, a pokrovitelj je Grad Čapljina.

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...