Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Održan Prvi dječji festival u Čapljini

Održan Prvi dječji festival u Čapljini

by | 23. rujna 2019. 15:22 | Vijesti

Prvi dječji festival u Čapljini održavao se proteklog vikenda u organizaciji rođendaonice “Čapljinko” i igraonice “Kockica”.

Mnoštvo djece uživalo je u predstavama Haos animatora, Peppe pig, oslikavanju lica, crtanju bojicama, vlakiću, jahanju ponija i mnogim drugim aktivnostima koje su organizatori pripremili za njih.

Marina Beno i Ivana Bošković, voditeljice rođendaonice “Čapljinko” i igraonice “Kockica”, zahvalile su svima koji su sudjelovali i pomogli u održavanju prvog dječjeg festivala. Više poslušajte u tonskom prilogu.

{mp3}djecijitema{/mp3}

{gallery}2019/prvidjecjifest{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...