Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Održan koncert Mješovitog zbora Ivan pl. Zajc

Održan koncert Mješovitog zbora Ivan pl. Zajc

by | 6. travnja 2024. 21:59 | Aktualno, Vijesti

Tijekom i nakon pučke mise u crkvi svetog Franje Asiškog, održan je koncert Mješovitog zbora Ivan pl. Zajc.
Za vrijeme mise, nazočni su mogli uživati u duhovnim pjesmama u izvedbi zbora, a nakon mise u pjesmama hrvatskih skladatelja. Na kraju je uslijedilo nešto neuobičajeno – duhovna pjesma Zulu plemena.
Zbor broji oko tridesetak članova, među kojima čak i dvoje Čapljinaca, pod dirigentskom palicom Zlatana Sindičića koji je istaknuo kako su po prvi puta u Čapljini, no zasigurno ne i posljednji, te kako su puni lijepih dojmova.

Nakon koncerta, članovi zbora nazočnima su podijelili Licitarska srca kao simbol grada Zagreba, a domaćini su, u znak zahvale, poklonili autohtone hercegovačke proizvode.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...