Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Igor Savić kapetan GOŠK-a: Ako dobro igraš svi te uvažavaju i mlađi i stariji!

Igor Savić kapetan GOŠK-a: Ako dobro igraš svi te uvažavaju i mlađi i stariji!

by | 16. listopada 2020. 15:26 | Vijesti

   Odmah po dolasku u Gabeli, na posudbu iz Zrinjskog, prošle jeseni Igor Savić se ustalio u momčadi GOŠK-a. Štoviše Savić je bio rijetki pogodak Gabeljana od prve u zadnjih godinu dana kada je Podavalom defiliralo nekoliko desetaka igrača. Potvrda tomu je i kapetanska vrpca ovom dvadesetogodišnjaku, čime je postao moguće i najmlađi kapetan GOŠK-a koji neposredno, rođenjem ili podrijetlom, nije vezan za Gabelu. Ovaj bivši član mlađih selekcija reprezentacije BiH, ljetos je s Trojancima potpisao dvogodišnji ugovor. Govoreći o još uvijek svježim dojmovima pobjede protiv lidera VIS Simm Bauom, Savić kaže:

   „Bila je dugo željena pobjeda, sedam kola bili smo bez trijumfa. Posebno zadovoljstvo je činjenica što je to bila više nego zaslužena pobjeda. Mislim da je po prilikama i odnosu snaga na terenu, trebala biti izražena većom razlikom”, kaže kapetan Gabeljana, te u osvrtu na protekli dio sezone kaže:

   „Što se tiče prethodnog dijela sezone, bilo je za što prije zaboraviti. Mislim da smo bili nezasluženo na posljednjem mjestu, prije desetog kola. Može se reći da nismo imali ni sreće Ukopala nas je slaba realizacija, ali i jeftini golovi, pa individualne pogreške, ali poslije ove pobjede osjećam da se dižemo i da imamo snage za pobjednički niz”.

   Igor Savić, jedan od rijetkih koji je u proteklih sezonu i pol zadovoljio ukuse svih trenera – ukupno četiri, koji su vodili GOŠK, kao orijentaciju za nastavak sezone ističe:

   „Na nama je da radimo, da prije svega ispravimo tu realizaciju, ali i ostale slabosti u igri. Uz predan rad očekujem da ćemo popraviti realizaciju, našu najveću slabost”, a zatim na upit kako je jednom od najmlađih igrača u ekipi biti kapetan starijim suigračima nastavlja:

   „Mislim da se kapetan prije svega treba dokazati igrom, a zatim ide sve ostalo. Ako dobro igraš svi te uvažavaju, bez obzira bili mlađi ili stariji. Osobno sam kapetansku vrpcu na zadnjim utakmicama, doživio kao priznanje”, zaključuje ovaj doskorašnji zadnji vezni kojeg je Igor Pamić u nedostatku adekvatnih rješenja promovirao kao stopera.

Tekst i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!