Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Odlukom o komunalnoj naknadi ne povećavaju se cijene komunalnih usluga

Odlukom o komunalnoj naknadi ne povećavaju se cijene komunalnih usluga

by | 9. travnja 2024. 15:57 | Aktualno, Vijesti

Gradsko vijeće Čapljina nedavno je na sjednici usvojilo Nacrt Odluke o komunalnoj naknadi. Ono što je važno istaknuti kada je u pitanju navedena Odluka jest da se plaćanje komunalnih usluga neće povećati, odnosno da je riječ o naknadi koja se naplaćuje još od 2006. godine.

O čemu je točno riječ kazala nam je Marina Alić Cvitanović, pravnica u JKP Čapljina.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Čapljina je na sjednici održanoj dana 02.04.2024. godine usvojilo Nacrt Odluke o komunalnoj naknadi.

U skladu sa Zaključkom GV Čapljina, Grad Čapljina upućuje na javni uvid Nacrt Odluke o komunalnom redu.

Pisane prijedloge i primjedbe građani, javne ustanove, političke stranke i drugi zainteresirani subjekti mogu dostaviti Stručnoj službi za lokalni ekonomski razvitak i europske integracije putem Protokola Grada Čapljina u roku od 30 dana od održavanja sjednice, navodi se na službenoj stranici Grada Čapljina.

Nacrt Odluke o komunalnoj naknadi

 Zaključak GV

Foto: JKP Čapljina

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...