Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Čapljinci osvojili dva prva, dva druga i dva peta mjesta

Čapljinci osvojili dva prva, dva druga i dva peta mjesta

by | 3. svibnja 2018. 16:40 | Vijesti

    Odlične rezultate postigli su šahisti Čapljine na prvenstvu za mlade i kupu Šahovskog saveza Herceg-Bosne, koji su održani u Neumu. Tako su Emina Novaković i Zvonimir Karlović prvaci Herceg-Bosne u svojim kategorijama. Emina Novaković pobjednica je u kategoriji kadetkinja do 16 godina, dok je Zvonimir Karlović prvi u kategoriji do 20 godina.

    Manje više uspješni su bili i ostali od ukupno petoro mladih čapljinskih šahista. Tako je Ruža Rajič bila druga u kategoriji kadetkinja do 10 godina, dok je Mihael Vukelja također drugi, ali u kategoriji do 12 godina. Peti predstavnik, Mihovil Bilobrk osvojio je peto mjesto u kategoriji do 14 godina. Shodno propozicijama četvero od ukupno petoro mladih šahista Čapljine, izborilo je plasman na državnom prvenstvu. Naime, to pravo steklo je po troje prvoplasiranih u svakoj od kategorija.

    Seniori ŠK Čapljina na Kupu Herceg-Bosne zauzeli su peto mjesto među deset ekipa. Za Čapljinu su nastupali majstorski kandidati Ekrem Koso, Srđan Zlobec i Vladislav Prskalo, te mladi Zvonimir Karlović.

   “Jako smo zadovoljni rezultatima u prvom redu naših mladih čapljinskih šahista, a možemo biti zadovoljni i rezultatima seniora”, naglašava Vladislav Prskalo predsjednik ŠK Čapljina, te dodaje:

   “Nadati se da ćemo osigurati financijska sredstva i ostalo neophodno za sudjelovanje naših mladih šahista na državnom prvenstvu”.

   Čapljincima je olakšica što će se državno prvenstvo za mlade održati u Neumu, od 13-og do 15-og svibnja.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...