Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U sjeni brojnih odlazaka iz GOŠK-a u zraku je pitanje: Što se snuje u Gabeli?

U sjeni brojnih odlazaka iz GOŠK-a u zraku je pitanje: Što se snuje u Gabeli?

by | 11. lipnja 2019. 16:56 | Vijesti

   Odlasci iz GOŠK-a se nastavljaju, novi na toj skoro beskonačnoj listi je Dino Hasanović, jedan od boljih u protekloj sezoni. Hasanović je potpisao ugovor s novim premijerligašem Veležom iz Mostara. S obzirom na činjenicu da je Hasanović imao ugovor na još godinu dana, GOŠK će dobiti obeštećenje. Podsjećamo, zbog isteka ugovora GOŠK su napustili trener Stanko Mršić, zatim nogometaši Dalibor Kozić, Marin Karamarko, Duje Medak, Safet Mujkić, Miro Kovačić, Šime Gržan, Mirasad Ramić i Antonio Raguž. Torbe su još spakirali i Gabelu napustili, Bože Vukoja, Luka Knežević i Toni Nikić igrači Širokog Brijega koji su bili na posudbi, te Emrah Hasanhodžić i Stjepan Vego, koji su poput Hasanovića, bili vezani ugovorom. Dakle, redove bivšeg premijerligaša do sada su napustila 14-ca igrača i trener.

   U klubu su za sada, ostala dva vratara, Antonio Brkić i Domagoj Lukač, zatim Darko Đajić, Petar Raguž, Josip Ereiz, Elvedin Aletić, Boško Bošković, Vedin Kulović, Anel Husić i Ivan Prskalo. S obzirom da se tuzlanska Sloboda interesira za Kulovića i Raguža, ne treba isključiti mogućnost da se lista odlazaka i produži. Međutim, dojam je da će GOŠK teško pustiti Raguža koji bi izgleda s Ereizom, Đajićem, Brkićem i Boškovićem trebao biti okosnica novog sastava. U stvari dojam je da bi u GOŠK-u mogli ostati igrači koji nisu ulazili u igru na zadnjoj utakmici protiv Sarajeva.

   Kad je GOŠK u pitanju na raspad sustava se ne smije pomišljati, po srijedi je vjerojatno nova klupska orijentacija, čije konture bi se mogle nazrijeti nakon godišnje skupštine kluba koja se najavljuje za petnaestak dana.

   Da se GOŠK ne smije otpisati nakon ispadanja iz Premijer lige, upućuje i drugo mjesto juniora na nedavnom prvenstvu Federacije BiH u Sarajevu. Iako se čelnici kluba neuobičajeno rijetko oglašavaju i to s neodređenim konstatacijama, ostaje dojam da se snuje nešto nova. Što znat će se koncem mjeseca, kada bi trebale početi pripreme za novu sezonu.

 

Tekst i foto: D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!