Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Miloš Jelčić, trener odbojkašica Čapljine: Jesenas smo prebacili plan, drago nam je zbog toga

Miloš Jelčić, trener odbojkašica Čapljine: Jesenas smo prebacili plan, drago nam je zbog toga

by | 20. siječnja 2022. 11:18 | Vijesti

    Odbojkašice Čapljine s pripremama za nastavak sezone krenule su odmah iza Nove godine. Govoreći o razlozima Miloš Jelčić predsjednik OK Čapljina i trener mlađih uzrasta, kaže:

   „Krenuli smo odmah 3-eg siječnja, jer nam prvenstvo starta već 23. siječnja, zaostalom utakmicom iz osmog kola protiv SA Volleya u Sarajevu. Djevojke su bile slobodne od školskih obveza pa smo odlučili to iskoristiti i što bolje se pripremiti za nastavak sezone”, kaže predsjednik Jelčić, te osvrćući se na jesenski dio prvenstva, nastavlja:

   „Moram reći da smo prebacili plan, očekivali smo devet, deset bodova, a osvojili petnaest uz utakmicu manje. Djevojke predvođene našim mladim trenericama Klarom Bošković i Paulinom Kuzman, prvi su dio odradile odlično. Posložile su se i dobre igre i rezultat. U međuvremenu priključile su nam se neke djevojke koje su iz raznoraznih razloga bile prestale trenirati tako da ćemo u drugom djelu imati i jači sastav”, kaže Jelčić koji je ujedno i trener kadetsko-juniorskog pogona.

   „Odmah iza Nove godine krenule su i kadetkinje, dok su najmlađe igračice počele trenirati usporedo s početkom školske godine. Ovih zimskih dana u dvorani nije baš ugodno, zbog hladnoće, međutim možemo biti zadovoljni pristupom i odzivom na treninge”, ističe Jelčić, te zahvaljuje klubovima koji imaju razumijevanja za uvjete prilikom odigravanja utakmica.

   „Pazite za odigravanje utakmica granica je 16 Celzijevih stupnjeva, mi smo se prešutno dogovorili na toleranciju do 12 stupnjeva, međutim neke utakmice klubovi igraju i pri nižim temperaturama. U tom smislu kao predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH zahvaljujem svim klubovima, igračicama i igračima, te vodstvu ekipa na uviđavnosti. Ako želimo odbojku u BiH zadržati bar na dostignutoj razini, potrebni su nam razumijevanje i tolerancija u svakom smislu”, zaključuje Jelčić.

   Inače, Čapljinke su jesenas u devet utakmica osvojile 15 bodova, što je najbolji plasman u zadnjih nekoliko sezona.

Tekst i foto: D. Musa

{gallery}2022/01/2001odbojka{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...