Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ekrem Koso pobjednik Uskrsnog turnira u Čapljini

Ekrem Koso pobjednik Uskrsnog turnira u Čapljini

by | 30. ožujka 2018. 17:10 | Vijesti

   Od športskih sadržaja ciljano za blagdan, u Čapljini je organiziran Uskrsni šahovski turnir na kojem je nastupilo 19 šahista. Prvo mjesto osvojio je majstorski kandidat Ekrem Koso, drugi je bio Vladislav Prskalo, treći je bio Gordan Jelčić, a četvrti Miroslav Zekušić.

    Vladislav Prskalo predsjednik Šahovskog kluba Čapljina, posebice ističe rezultate mladih u prvom redu Mihaela Vukelje, koji je iz sedam partija osvojio 4 poena i Ruže Raič koja je osvojila tri poene iz sedam parija. Zapaženi su bilo još i Slaven Krešić, te Mihovil Bilobrk.

    Turnir je igran po švicarskom sustavu, sedam kola, 15 minuta po igraču. Organizator je bio Šahovski klub Čapljina. Podsjećamo, na planu organizacije klupskih turnira čapljinski Šahovski klub iznimno je aktivan, uz Uskrsni tijekom godine organizira turnire u sklopu manifestacije Lipanjske zore, zatim Dana općine, 4-og listopada, te novogodišnji turnir.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...