Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vlakovi i vozni red

Vlakovi i vozni red

by | 4. rujna 2018. 17:47 | Vijesti

   Od 1-og rujna prestalo je prometovanje sezonskog turističkog vlaka na relaciji Sarajevo – Čapljina. Podsjećamo, sezonski vlak je prometovao tijekom pune turističke sezone od 15-og lipnja, do 31-og rujna.

   Putnicima na relaciji Čapljina – Sarajevo, za putovanja ostaju dva para vlakova. Polazak jutarnjeg vlaka iz Čapljine, je u 6,16 sati, a dolazak u Sarajevo u 8,41 sati. Popodnevni vlak s kolodvora u Čapljini, polazi u 16,35 sati, dolazak u Sarajevo je u 18,56 sati.

   Iz Sarajeva jutarnji vlak za Čapljinu kreće u 7,07 sati, dolazak u Čapljinu je u 9,29 sati, dok popodnevni vlak polazi u 16,50 sati, a dolazak u Čapljinu je u 19,14 sati.

   Da je putovanje vlakom sve popularnije, svjedoči natpis na ulazu u čapljinski kolodvor. U obavijesti stoji:

   Cijenjeni putnici, zbog velikog interesiranja za putovanje bh. vlakovima, molim da, ukoliko ste u mogućnosti, kupovinu karata i rezervaciju izvršite ranije. U pojašnjenju odgovorni su nam kazali da putnici obično dolaze desetak do petnaest minuta prija putovanja, pa onda ne uspijevaju nabaviti karte do vremena polaska vlaka, koji čekajući putnike kasni. Da se to ne bi događalo, postavljena je obavijest koja upozorava, da se kolodvorske formalnosti obave blagovremeno.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...