Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vlakovi i vozni red

Vlakovi i vozni red

by | 4. rujna 2018. 17:47 | Vijesti

   Od 1-og rujna prestalo je prometovanje sezonskog turističkog vlaka na relaciji Sarajevo – Čapljina. Podsjećamo, sezonski vlak je prometovao tijekom pune turističke sezone od 15-og lipnja, do 31-og rujna.

   Putnicima na relaciji Čapljina – Sarajevo, za putovanja ostaju dva para vlakova. Polazak jutarnjeg vlaka iz Čapljine, je u 6,16 sati, a dolazak u Sarajevo u 8,41 sati. Popodnevni vlak s kolodvora u Čapljini, polazi u 16,35 sati, dolazak u Sarajevo je u 18,56 sati.

   Iz Sarajeva jutarnji vlak za Čapljinu kreće u 7,07 sati, dolazak u Čapljinu je u 9,29 sati, dok popodnevni vlak polazi u 16,50 sati, a dolazak u Čapljinu je u 19,14 sati.

   Da je putovanje vlakom sve popularnije, svjedoči natpis na ulazu u čapljinski kolodvor. U obavijesti stoji:

   Cijenjeni putnici, zbog velikog interesiranja za putovanje bh. vlakovima, molim da, ukoliko ste u mogućnosti, kupovinu karata i rezervaciju izvršite ranije. U pojašnjenju odgovorni su nam kazali da putnici obično dolaze desetak do petnaest minuta prija putovanja, pa onda ne uspijevaju nabaviti karte do vremena polaska vlaka, koji čekajući putnike kasni. Da se to ne bi događalo, postavljena je obavijest koja upozorava, da se kolodvorske formalnosti obave blagovremeno.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!