Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Obilježavanje 32. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane u Čapljini

Obilježavanje 32. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane u Čapljini

by | 28. ožujka 2024. 16:38 | Aktualno, Vijesti

Obilježavanje 32. obljetnice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane i 19. obljetnice utemeljenja 1. pješačke (gardijske) pukovnije OS BiH održati će se u ponedjeljak, 8. travnja 2024.Vojna svečanost održati će se u vojarni „Stanislav Baja Kraljević“ u Mostaru.

Polaganje vijenaca i svijeća održat će se diljem Bosne i Hercegovine gdje je djelovalo HVO , pa tako i u Čapljini.

U Čapljini će se svečano obilježavanje 32. obljetnice osnivanja HVO-a održati  u četvrtak 4. travnja u 12 sati, na Trgu hrvatske slobode. 

Pozivaju se svi koji žele odati počast Hrvatskom vijeću obrane u Čapljini, da se pridruže ovom svečanom činu na Trgu hrvatske slobode, u navedenom terminu.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...