Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Obavijest za roditelje: Upis i potpisivanje Ugovora za djecu u Dječjem vrtiću Čapljina

Obavijest za roditelje: Upis i potpisivanje Ugovora za djecu u Dječjem vrtiću Čapljina

by | 27. lipnja 2024. 10:57 | Aktualno, Vijesti

Dječji vrtić Čapljina na službenoj facebook stranici izdao je priopćenje;

Djeca primljena u vrtić upisuju se u dječji vrtić temeljem ugovora o pružanju usluga predškolskog odgoja koji roditelj/staratelj sklapa sa Ustanovom.

Dijete je upisano u vrtić danom potpisivanja Ugovora sa Ustanovom.

Roditelj/staratelj djeteta koje se upisuje prvi put u vrtić obvezan je doći u ravnateljstvo Ustanove na potpisivanje Ugovora.

Raspored potpisivanja Ugovora je sljedeći:
(Samo za djecu koja se upisuju prvi put, ugovori za djecu koja pohađaju vrtić će se potpisivati početkom rujna 2024. godine) Dječji vrtić Čapljina od 27. lipnja do 07. srpnja 2024. godine (od 08,00 do 11,00 sati).

Ukoliko roditelji/staratelji ne pristupe potpisivanju Ugovora smatrat će se da su odustali od prijave za upis djeteta u vrtić.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...