Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Obavijest za poljoprivredne proizvođače sa područja općine Neum

Obavijest za poljoprivredne proizvođače sa područja općine Neum

by | 25. ožujka 2024. 19:02 | Aktualno, Vijesti

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači sa područja općine Neum koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava/klijenata da je rok za godišnje ažuriranje/promjenu podataka do 31.03. 2024. godine.

Ažuriranje/promjena podataka je obvezna ukoliko se želi pristupiti potporama sa viših razina vlasti FBiH u 2024. godini.

Zahtjevi sa pripadajućim obrascima za ažuriranje/promjenu podataka iz RPG/RK se mogu predati u prostorijama općine Neum, prvi (I) kat, služba za gospodarstvo i financije.

Kontakt telefon: 00387 36 880 226

Tekst/foto: Općina Neum

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...