Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Obavijest Porezne uprave FBiH

Obavijest Porezne uprave FBiH

by | 24. ožujka 2020. 14:41 | Vijesti

Obavijest Porezne uprave FBiH prenosimo u cijelosti:

Poštovani porezni obveznici,

U ovoj situaciji pokušavamo da organiziramo obavljanje poslova u mjeri i na način kako je to moguće kako bi zaštitili vaše zdravlje i zdravlje svih građana. Porezna uprava je u skladu sa donesenim preventivnim mjerama i shodno zaključku Vlade FBiH obustavila i zabranila fizički kontakt i rad sa strankama, te zabranila ulazak u poslovne prostorije Porezne uprave Federacije BiH. To smo učinili zbog toga što je zbog boravka lica zaraženog CORONA virusom jedna naša cijela ispostava, odnosno svi njeni zaposlenici rješenjem poslani u izolaciju.

Obavještavamo Vas da će se komunikacija sa strankama obavljati isključivo pisanim putem preko pošte, e-maila, faksom i telefonom.

Porezni obveznici i stranke ne trebaju dolaziti u Poreznu upravu, već sve svoje porezne prijave i podneske mogu podnijeti putem pošte, elektronski e-mailom, faksom, a sve informacije mogu dobiti i putem telefona.

Adrese kontakata i rokovi za predaju podnesaka se nalaze na sljedećem linku:

http://www.pufbih.ba/v1/novosti/1764/kontakt-adrese-i-telefoni-za-dostavu-poreznih-prijava-i-podnesaka-a-rok-za-predaju-poreznih-prijava-je-produen

Porezna uprava FBiH

Propustili ste? Poslušajte!